Dry age

Dry age

Dry Age
Ben jij een échte vleesliefhebber dan valt er bij Beers & Barrels genoeg te ontdekken. Van burgers en roasted chicken tot entrecôte of mals ribeye.

Voor de ultieme smaakbeleving, raden wij onze dry age special aan: tomahawk met pure smaken en op de beste manier bereid in onze Josper grilloven.

Wat is Dry Aged Meat
Dry Aged is vlees dat minstens 21 dagen onder perfecte omstandigheden gerijpt wordt in de droogkasten in onze restaurants. Dankzij de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en luchtcirculatie verdampt ongeveer 30 procent van het vocht in het vlees. Het resultaat is een heerlijk malse structuur en extra volle en intense smaak.

Onze tomahawk wordt geserveerd met roasted veggies, fries, cowboy butter, black pepper gravy, chimichurri. Loopt het water je al in de mond? Maak snel je reservering bij Beers & Barrels!

Contact

AMSTERDAM
Rembrandtplein 27-29
1017 CT, Amsterdam
+31202119735
directantwoord@beersbarrels.nl

Openingstijden
Zo t/m Do: 12:00 – 00:00 Vr & Za: 12:00 – 02:00

UTRECHT VEILINGHAVEN
VEILINGHAVENKADE 177
3521 AT, Utrecht
+31302937563
directantwoord@beersbarrels.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zondag van 16:00 – 23:00 uur.

UTRECHT CENTRUM
Oudegracht a/d Werf 125
3511 AL, Utrecht
+31306368744
directantwoord@beersbarrels.nl

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m Wo: 16:00 – 00:00 uur Do: 16:00 - 01:00 uur Vr en Za: 12:00 - 01:00 uur Zo: 12:00 - 00:00 uur

BREDA
CERESSTRAAT 15 A1
4811 CA, Breda
+31763036200
directantwoord@beersbarrels.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m woensdag van 16:00 – 23:00 uur. Donderdag t/m zondag van 16:00 – 00:00 uur.

ROTTERDAM
Karel Doormanstraat 1
3012 GD, Rotterdam
+31102681032
directantwoord@beersbarrels.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag gesloten. Dinsdag en woensdag van 16:00 - 23:00 uur. Donderdag van 12:00 - 00:00 uur. Vrijdag en zaterdag van 12:00 - 01:00 uur. Zondag van 12:00 - 23:00 uur.