Dry age

Dry age

Dry Age
Ben jij een échte vleesliefhebber dan valt er bij Beers & Barrels genoeg te ontdekken. Voor de ultieme smaakbeleving, raden wij onze dry age specials aan. Mals Ribeye, Entrecôte, Tomahawk of Côte de boeuf met pure smaken en op de beste manier bereid.

Wat is Dry Aged Meat
Dry Aged is vlees dat minstens 21 dagen onder perfecte omstandigheden gerijpt wordt in de droogkasten in onze restaurants. Dankzij de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en luchtcirculatie verdampt ongeveer 30 procent van het vocht in het vlees. Het resultaat is een heerlijk malse structuur en extra volle en intense smaak. Aan tafel laten we je graag onze dry aged producten zien voordat we deze voor je bereiden in onze Josper grilloven.

Onze Dry Aged gerechten zijn in verschillende grammages te bestellen en worden geserveerd met roasted veggies, friet, mayonaise, zwarte peperjus en chimichurri. Loopt het water je al in de mond? Maak snel je reservering bij Beers & Barrels.

Contact

AMSTERDAM
Rembrandtplein 27
1017CT Amsterdam
+31202119735
directantwoord@beersbarrels.nl

Openingstijden (vanaf 31 maart)
Ma t/m Do: 12:00 – 01:00
Vr en Za: 12:00 – 03:00
Zo: 12:00 – 01:00

UTRECHT CENTRUM
Oudegracht a/d werf 125
3511 AL Utrecht
030 636 87 44
directantwoord@beersbarrels.nl

OPENINGSTIJDEN
Zo t/m Wo: 16:00 – 00:00 uur
Do t/m Zat: 16:00 – 01:00 uur

UTRECHT VEILINGHAVEN
Veilinghavenkade 177
3521 AT Utrecht
030 293 75 63
directantwoord@beersbarrels.nl

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m Do: 16:00 – 23:00
Vr en Za: 16:00 – 01:00
Zo: 16:00 – 23:00

BREDA
Ceresstraat 15 A1
4811 CA Breda
076 303 62 00
directantwoord@beersbarrels.nl

OPENINGSTIJDEN
Ma t/m wo: 16:00 – 23:00
Do t/m zo: 16:00 – 00:00

ROTTERDAM
Karel Doormanstraat 1
3012 GD Rotterdam
010 268 10 32
directantwoord@beersbarrels.nl

OPENINGSTIJDEN
Zo t/m wo: 12:00 – 23:00
Do: 12:00 – 00:00
Vr en za: 12:00 – 01:00