Dry age
Dry Age
Ben jij een échte vleesliefhebber dan valt er bij Beers & Barrels genoeg te ontdekken. Voor de ultieme smaakbeleving, raden wij onze dry age specials aan. Mals Ribeye, Entrecôte, Tomahawk of Côte de boeuf met pure smaken en op de beste manier bereid.
Wat is Dry Aged Meat
Dry Aged is vlees dat minstens 21 dagen onder perfecte omstandigheden gerijpt wordt in de droogkasten in onze restaurants. Dankzij de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en luchtcirculatie verdampt ongeveer 30 procent van het vocht in het vlees. Het resultaat is een heerlijk malse structuur en extra volle en intense smaak. Aan tafel laten we je graag onze dry aged producten zien voordat we deze voor je bereiden in onze Josper grilloven.
Onze Dry Aged gerechten zijn in verschillende grammages te bestellen en worden geserveerd met roasted veggies, friet, mayonaise, zwarte peperjus en chimichurri. Loopt het water je al in de mond? Maak snel je reservering bij Beers & Barrels.
